Shqiperia Jo Duhani Logo me dore  

 

slide

  14.10.2014, Njoftim për Shtyp

 njoftim per shtyp

Sesioni i 75-të i Komitetit të Strehimit dhe Menaxhimit të Tokës të Kombeve të Bashkuara miraton Kartën e Gjenevës për Strehim të Qëndrueshëm ...Read more...

MZHUT PUBLIKON 86 RASTET QË PËRFITOJNË NGA PROGRAMI I KREDIVE TË LEHTËSUAR ME 3% INTERES

MZHUT publikon 86 rastet që përfitojnë nga programi i kredive të lehtësuar me 3% interes

Programi i kreditimit të lehtësuar me 0% interes për qytetarët që banojnë në banesa ish-pronë e subjekteve të shpronësuara do të vazhdojë pa asnjë ndërprerje ...Read more...

Politika Mjedisore e MZHUT

Mjedisi është pasuria jonë e përbashkët. Mbrojtja e tij kërkon përkushtimin e çdo anëtari të shoqërisë, duke filluar nga institucionet ...Read more...

NJOFTIM - ADRESAT RAJONALE

Ky njoftim behet per t’iu ardhur ne ndihme te gjithe qytetareve qe kerkojne sherbimin e administrates se Entit Kombetar te Banesave. Drejtoria e Pergjithshme TIRANE Rruga ”Sulejman Delvina” prane hotel “Diplomat”...Read more...

Njoftim: Rihapet Ankandi

Enti Kombetar i Banesave rihap ankandin për shitje në Korcë, mjedise sherbimi, (dyqan, zyra, etj)...Read more

KRYEMINISTRIA LOGOministria-zhvillimit-urban-turizmit4logo minfin3