Ankande

25.04.2016

 • Shiten mjedise shërbimi në Kavajë


  Ofrohet 20% ulje të çmimit të shitjes për 3 njësi shërbimi, të ndodhura në katin përdhe të godinës së banimi me 8 kate me 35 apartamente në zonën e ish-Rezervave të Shtetit. Pozicioni i favorshëm në raport me rrugën dhe vendndodhja në një zonë urbanistike në zhvillim e sipër, janë dy arsyet që i bëjnë këto njësi shërbimi mjaft interesante, duke mundësuar zhvillimin e çdo lloj aktiviteti. Së shpejti në Ankand!!!.–Lexo më shumë–

 • 1

 • Shiten mjedise shërbimi në Sarandë


  Ofrohet 20% ulje të çmimit të shitjes nga Enti Kombëtar i Banesave për 3 njësi shërbimi në katin përdhe të pallatit 8 katësh me 28 apartamente, në rrugën që lidh Sarandën me Butrintin. Vetëm pak minuta larg rrugës kryesore, këto ambiente janë të pështatshme përaktivitete të ndryshme tregtare. Së shpejti në Ankand!!!–Lexo më shumë–

 • IMAG0044

 • Shiten mjedise shërbimi në Fier


  Ofrohet 20% ulje të çmimit të shitjes për 6 njësi shërbimi në objektin e banimit 8 katësh me 35 apartamente në Lagjen “16 Prilli”, Rruga “Kujtim Majaci”. Ekzistenca e lokaleve  në katin përdhe  ka përcaktuar vijën e ndërtimit dhe e ka bërë   më urbane dhe me njerëzore  pjesën e rrugës duke i dhënë kësaj një dimension tregëtar që është mjaft i nevojshëm për zonën. Së shpejti në Ankand!!!!.–Lexo më shumë–

   

 • Njesi shërbimi 4

4118 Total Views 12 Views Today