Banesa me kosto të ulët, në shitje apartamenti i fundit në Korçë dhe 23 apartamente në Kavajë

19.04.2016

 • Shitjet e banesave me kosto të ulët në Fier


  Në shitje 35 apartamente dhe një kat shërbimi në objektin e banimit 8- katësh të ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën “Lagjia Janari”, Rruga “Ramiz Avranitasi”. Apartamentet me kosto të ulët janë të pozicionuara në një prej zonave më të populluara të qytetit të Fierit. Të gjithë qytetarët–Lexo më shumë–

 •  

  foto 8

 • Së shpejti fillojnë shitjet e banesave me kosto të ulët në Kavajë

   


  Ndërtojmë për familjet në nevojë strehimi; Brenda 2 muajve u shitën 12 banesa me kosto të ulët, ndërsa janë në shitje 23 apartamente dhe një kat njësi shërbimi. E ndodhur në rrugën “Ceno Kavaja”, Lagjia nr.2, objekti i banimit 8 katësh me 35 apartamente është ndërtuar me fondet e EKB. Në muajin Dhjetor nga ana e Bashkisë Kavajë u miratua lista e famileve fituese nga programet sociale të strehimit. –Lexo më shumë-

 •  

  foto_objekti_kavaje

 • Përfundojne shitjet e banesave në Shkodër


  Mbyllet procedura e shitjes së 35 apartamentet e godinës 8-katëshe të ndërtuar në qytetin e Shkodrës nga Enti Kombëtar i Banesave në zonën. Objekti tip 83/5, me 8 kate, 35 apartamente dhe 1 kat njësi shërbimi. Ndërtimi nisi më datë 27.05.2009 dhe përfundoi më 27.06.2010.–Lexo më shumë–

 • objekti_shkoder

 • Shitjet e banesave me kosto të ulë në Korçë


  Në shitje apartamenti i fundit me kosto të ulët në objektin e banimit 8 katësh, të ndërtuar me fondet e EKB-së. I ndodhur në rrugën “Gaqo Avrazi”, Lagjia nr.15, i pozicionuar në një prej zonave urbane me ndërtime të reja. Për pyetje apo informacioni drejtohuni pranë zyrave të Drejtorisë Rajonale të EKB-së Korçë, ose na kontaktoni në adresën tonë info@ekb.gov.al.–Lexo më shumë–

 •  

   

2270 Total Views 2 Views Today