Dita Ndërkombëtare e Strehimit

Qëllimi i Ditës Botërore të Strehimit është reflektimi mbi situatën sociale aktuale
të qyteteve dhe qytezave tona, lidhur me të drejtën themelore të të
gjithëve për strehim adekuat. Gjithashtu synon të përkujtojë botën se
ne të gjithë kemi fuqinë dhe përgjegjësinë për të formuar të ardhmen e qyteteve dhe qytezave tona.

Jeto për të punuar, puno për tu strehuar-togfjalëshi i veprimtarisë së Entit Kombëtar të Banesave, i cili gjatë gjithë ekzistencës së tij

ka qenë dhe është ura lidhëse e të gjithë aktorëve kryesorë në fushën e strehimit për të bashkëpunuar mbi nevojat e qytetarëve të pastrehë.

EKB në këtë çerek shekull (24 vjet) ka luajtur një rol kyç për garantimin e strehimit të familjeve në nevojë nëpërmjet investimit në ndërtimin e Banesave me Kosto të Ulët.

Banesat të gjejnë qytetarët, qytetarët të gjejnë strehim!!!!

Foto Galeri

816 Total Views 2 Views Today