Informacion për projektin e ri në Berat

30.03.2017

 • Objekt banimi me 35 apartamente + 1 kat shërbimi

  Adresa: Lagjja “Çlirimi”

  Vlera e projektit 86 893 848 lekë

  Nis faza e shitjeve të apartamenteve

 • Vendodhja e Objektit 83/5, Berat

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë

  Apartament 2+1 Siperfaqe 71,6 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 63,3 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 54,0 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 75,5 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 91,0 m2 Planimetria
  Planimetri e plote e katit 384 m2 + 35.7m2(sip e perb) Planimetria
2888 Total Views 2 Views Today