Banesa në shitje, Fier

06.02.2018

 • Objekt banimi me 40 apartamente

  Objekti : Banesë tip 83/5 e adaptuar, 8 kat me 40 apartamente.
  Adresa : Lagjia “11 Janari” Fier
  Faza: Vijon shitja e apartamenteve.

 • Vendodhja e Objektit 83/5, Fier

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë

3712 Total Views 2 Views Today