Projekt i ri në Korçë

30.03.2017

Projekt i ri në Korçë


Banesa ekolologjike dhe me kosto të ulët është projekti më i ri i Entit në investimin e ndërtimit të 73 apartamenteve të reja për strehimin e familjeve në nevojë. Për herë të parë do të aplikohet teknologjia e efiçencës së energjisë, si një formë e re ndërtimi në shërbim të familjeve mbi redukstimin e shpenzimeve ekstra për pagesat e energjisë elektrike për ngrohje-ftohje të ambieneteve të banimit. Faza: Ka përfunduar prokurimi publik me fitues “Llazo Shpk”, është nënshkruar kontrata dhe kanë nisur procedurat e ndërtimit të objektit.

 
2804 Total Views 2 Views Today