Banesa në shitje Librazhd

06.02.2018

  • Objekt banimi me 35 apartamente dhe 1 kat njësi shërbimi

    Objekti : Banesë tip 83/5 e adaptuar, 8 kat me 35 apartamente dhe 1 kat njësi shërbimi
    Adresa : Rr. “Hajdar Blloshmi” Librazhd
    Faza: Vijon shitja e apartamenteve dhe e njësive të shërbimit

  • Vendodhja e Objektit 83/5, Fier

  • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë

4288 Total Views 2 Views Today