Projekt në proces finalizimi në Lushnje

30.03.2017

 • Objekt banimi me 38 apartamente

  Rruga “Vath Koreshi”, Lagjia “Gafur Muça”
  Vlera 83 626 435 lekë 
  Nis së shpejti faza e shitjeve të apartamenteve

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë

  Apartament 2+1 Siperfaqe 71,6 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 63,3 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 54,0 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 75,5 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 91,0 m2 Planimetria
  Planimetri e plote e katit 384 m2 + 35.7m2(sip e perb) Planimetria
 • Vendodhja e Objektit 83/5, Lushnje

   

  Rruga “Vath Koreshi”, Lagja “Gafur Muca”, Prane ndërtesës se Pasurisë Publike, Lushnje

2656 Total Views 2 Views Today