Banesë në ndërtim, Pukë

30.03.2017

  • Objekti : Bllok banesash sociale me kosto të ulët dhe efiçencë energjie me 2 kate + papafingo, me 24 apartamente


    Adresa : Pukë


    Afati i ndërtimit: 280 ditë


    Faza: Është hedhur soleta e katit përdhe.

2730 Total Views 4 Views Today