Vijojnë shitjet e banesave me kosto të ulët në Kavajë

30.03.2017

 • VIJOJNË SHITJET E BANESAVE ME KOSTO TË ULËT NË KAVAJË

   


   

  foto_objekti_kavaje

  Ndërtojmë për familjet në nevojë strehimi; Brenda pak muajve u shitën 27 banesa me kosto të ulët, ndërsa janë në shitje 8 apartamente dhe një kat njësi shërbimi. E ndodhur në rrugën “Ceno Kavaja”, Lagjia nr.2, objekti i banimit 8 katësh me 35 apartamente është ndërtuar me fondet e EKB. Në muajin Dhjetor nga ana e Bashkisë Kavajë u miratua lista e famileve fituese nga programet sociale të strehimit.

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë


  Apartament 2+1 Siperfaqe 71,6 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 63,3 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 54,0 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 75,5 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 91,0 m2 Planimetria
  Planimetri e plote e katit 384 m2 + 35.7m2(sip e perb) Planimetria

Vendodhja e Objektit 83/5, Kavajë, Lagjia nr.2, Rruga “Ceno Kavaja”.

Vendodhja e Objektit 83/5, Kavajë, Lagjia nr.2, Rruga “Ceno Kavaja”.

4942 Total Views 2 Views Today