Fillojnë shitjet e BKU në Fier

19.04.2016

Në shitje 35 apartamente dhe një kat shërbimi në objektin e banimit 8- katësh të ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën “Lagjia Janari”, Rruga “Ramiz Avranitasi”. Apartamentet me kosto të ulët janë të pozicionuara në një prej zonave më të populluara të qytetit të Fierit. Të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për strehim dhe janë të interesuar për blerjen e apartamenteve me kosto të ulët të drejtohen pranë Bashkisë Fier, ku pritet që së shpejti të miratohet lista e përfituesve për programet sociale të strehimit.

 • Objekti Fier me 35 apartamente dhe një kat shërbimi


   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë


  Apartament 2+1 Siperfaqe 71,6 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 63,3 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 54,0 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 75,5 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 91,0 m2 Planimetria
  Planimetri e plote e katit 384 m2 + 35.7m2(sip e perb) Planimetria
 • Vendodhja e Objektit 83/5 Fier

  Adresë: Lagja “11 Janari”, rruga “Ramiz Avranitasi”.

4086 Total Views 4 Views Today