Shiten mjedise shërbimi në Sarandë

18.04.2018

Ofrohen për shitje 3 njësi shërbimi në katin përdhe të pallatit 8 katësh me 28 apartamente, në rrugën që lidh Sarandën me Butrintin. Vetëm pak minuta larg rrugës kryesore, këto ambiente janë të pështatshme përaktivitete të ndryshme tregtare. Vlera fillestare e ankandit është 408 (katërqind e tetë) €/m² pa TVSH ose 490 (katërqind e nëntëdhjetë) €/m² me TVSH. Afati i fundit për dorëzimin e kërkesave për pjesëmarrje datë 21.05.2018, ora 11:00.

Njësi Shërbimi

Siperfaqet

Lokali Sip.shfrytezimi në m2

Njesia 1                           120 m2                                     

Njesia 2                             56 m2                                      

Njesia 3                           130 m2                                      

Totali i sip.te ndertimit te lokaleve ne k.perdhe            306 m2

Autoriteti shitës

Vendi i zhvillimit të ankandit: (Adresa:) Enti Kombëtar i Banesave, “Rruga e Kavajës”, ndërtesa nr.80, hyrja 1, kati 5 (ish shtëpia botuese “Naim Frashëri”), Tiranë, Tel; 042 230 996, 042 227 796, Tel fax, 042 234 978

Arkitektura

Banesë tip 83/5, 8 kate është e thjeshtë, një arkitekture banimi me nje fasadë me suva dhe bojë plastike. Banesa është e paisur me ashensor.
Kati përdhe është një kat me3 njësi shërbimi, për të cilin, punimet e rifinitures si shtresa, suvatime e bojatisje, dyer e dritare janë kryer me cilesi.
Dyshemeja e katit përdhe është e hidroizoluar me dy shtresa guajn dhe e shtruar me pllaka qeramike cilesi e pare.
Eshte realizuar rrjeti rrufeprites, togezimi eshte bere me hekur L50*50*5mm
Për katin përdhe lokal sherbimi jane realizuar hyrjet e daljet me rampa te veçanta .
Shkallët janë veshur me pllaka mermeri.

3662 Total Views 2 Views Today