SHITJET E BKU NË LUSHNJE

30.03.2017

 • SHITJET E BKU NË LUSHNJE

   


  20160421_114205 (360x640)Në shitje 38 apartamente dhe një kat shërbimi në objektin e banimit 8- katësh të ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën: Lagjia“Gafur Muça”,  Rruga “Vath Koreshi”.  Nga ana e Bashkisë Lushnje është miratuar lista e familjeve përfituese, që kanë aplikuar për strehim në programin e banesave me kosto të ulët. Së shpejti nis nënshkrimi i kontratave të shitjes.

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë


  Apartament 2+1 Siperfaqe 71,6 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 63,3 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 54,0 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 75,5 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 91,0 m2 Planimetria
  Planimetri e plote e katit 384 m2 + 35.7m2(sip e perb) Planimetria
3840 Total Views 2 Views Today