SHITJET E BKU NË BERAT

30.03.2017

 • SHITJET E BKU NË BERAT

   


   

  20160601_131758 (360x640)Nënshkruhen 8 kontrata e para të shitjes së apartamenteve me kosto të ulët. Objketi i banimit me 35 banesa dhe një kat njësi shërbimi i ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën “Lagjia Çlirimi”. Apartamentet me kosto të ulët janë të pozicionuara në një prej zonave më të reja urbane në hyrje të qytetit 

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë


  Apartament 2+1 Siperfaqe 71,6 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 63,3 m2 Planimetria
  Apartament 1+1 Siperfaqe 54,0 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 75,5 m2 Planimetria
  Apartament 2+1 Siperfaqe 91,0 m2 Planimetria
  Planimetri e plote e katit 384 m2 + 35.7m2(sip e perb) Planimetria
2744 Total Views 2 Views Today