Kukës

13.09.2021

 • Objekt banimi 1 dhe shërbimi 8-katësh,35 apartamente,1 kat shërbim.

  Objekt banimi 2 dhe shërbimi 8-katësh,35 apartamente,1 kat shërbim.


   

  Adresa: Lagjia nr.5

   

   


  Afati ndërtimit: 365 ditë


  Faza: Ka përfunduar ndërtimi i karabinasë dhe muratura e jashtme dhe e brendshme. Janë vendosur të gjitha dritaret. Po punohet me suvatimet e brendshme, instalimet elektrike,hidraulike si dhe nivelimet e dyshemeve.

   

   


   

   

   

952 Total Views 10 Views Today