Has

13.09.2021

 • -Objekt. Objekt banimi dhe shërbimi 8-katësh, 35 apartamente + Njësi tregtare


   

  Adresa: Lagjia “Krume”

   


  Afati ndërtimit: 300 ditë


  Faza: Po punohet për ndërtimin e muraturës në kuotën 6.8 m.

   

   


   

   

   

977 Total Views 10 Views Today