Genti Papingji

Author Archives

 • Analiza 9-mujore për vitin 2021 e Entit Kombëtar të Banesave

  Realizohet mbledhja mbi plotësimin e treguesve ekonomik dhe financiar për 9-mujorin e vitit 2021. Mbledhja u drejtua nga Z.Stefan Çipa, Drejtor i Përgjithshëm i Entit Kombëtar të Banesave me pjesëmarrjen e Drejtorëve të Drejtorive të EKB-së dhe Drejtorëve të Degëve Rajonale. Pasqyrimi sa më real i problematikave dhe angazhimi maksimal për përmirësimin e tyre ishte […]

 • Vijon puna intesivisht për realizimin e objekteve në qytetet Kukës, Has, Tropojë.

  Drejtori i Përgjithshëm i Entit Kombëtar të Banesave , z.Stefan Çipa së bashku me përfaqësues të EKB-së dhe përfaqësues të shoqërive respektive kanë inspektuar në objektet e ndërtimit.   Theksi është vendosur në përshpejtimin e punimeve me qëllim vënien në dispozicion të banesave për familjet e pastreha sa më shpejt.   Numri i apartamenteve në […]

 • “Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë, së shpejti me projekte të reja ndërtimi”

  “Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë, së shpejti me projekte të reja ndërtimi” Drejtori i Përgjithshëm z.Stefan Çipa dhe stafi EKB-së kreu një takim në Bashkinë Shkodër me Kryetaren e Bashkisë Znj.Voltana Ademi. Në këtë takim u diskutuan mundësit e ndërrmarjes së një investimi të ri për familjet e pastreha në këtë […]

 • Dhurim Apartamenti në Lezhë

  Në kuadër të rindërtimit, pas tërmetit të datës 26.11.2019, për familjet e dëmtuara grupi Balfin i ka dhuruar EKB-së 11 apartamente të ndodhura në qarqet Durrës (9 apartamente) dhe Lezhë (2 apartamente), me qëllim strehimin e këtyre familjeve. Gjashtë nga apartamentet janë dorëzuar tek familjet e pastreha të zgjedhura nga Këshillat Bashkiakë respektive. Sot u […]

 • Ecuria e objektit Maliq

  Me Drejtorin e Përgjithshëm të Entit Kombëtar z.Stefan Çipa dhe Kryetarin e Bashkisë Maliq z.Gëzim Topçiu inspektuam ecurinë e punimeve që po kryhen për ndërtimin e objektit 6-katësh në Bashkinë Maliq. Objekti i banimit, i cili do të ketë 27 apartamente dhe një kat njësi shërbimi, është një investim i ndërrmarrë nga Enti Kombëtar I […]

 • Inspektojmë punimet në objektet Kukës,Has,Tropjojë.

  Drejtori i Përgjithshëm i Entit Kombëtar të Banesave, z.Stefan Çipa ka zhvilluar një vizitë në objektet e ndërtimit i shoqëruar me përfaqësues të EKB-së dhe të firmave për të parë nga afër ecurinë e punimeve për realizimin e banesave me kosto të ulët. Aktualisht punimet po vijojnë me ritëm të përshpejtuar, në mënyrë që brenda […]

 • Bashkëpunojmë me bashkitë për komunitetin.

  Bashkëpunojmë me bashkitë për komunitetin. Dëgjesë publike për investimin e ri që Enti Kombëtar i Banesave do të ndërrmarë së shpejti në qytetin e Delvinës. Së bashku me banorët e qytetit në praninë e Ministrit të Financave dhe Ekonomisë,Znj.Anila Denaj ,Drejtori i Përgjithshëm i EKB-së,Z.Stefan Çipa si dhe Kryetarja e Bashkisë Delvinë, Znj.Majlinda Qilimi, u […]

 • Analiza e veprimtarisë ekonomike/financiare të EKB-së për vitin 2020

  Zhvilluam sot analizën e veprimtarisë ekonomike dhe financiare të Entit Kombëtar të Banesave për vitin 2020.  Nën drejtimin e z.Stefan Çipa, drejtor I Përgjithshëm i EKB-së analizuam treguesit dhe ecurin e veprimtarisë së institucionit për gjatë vitit 2020 në prani të Drejtorëve të Drejtorisë së Përgjithshme dhe Drejtorëve të Degëve Rajonale të EKB-së.  U evidentuan […]

 • Miratohet akti nënligjor për kryerjen e procedurave të privatizimit

  Më datë 18.11.2020 Këshilli i Ministrave ka miratuar Vendimin “Për rregullat, kushtet, kriteret e procedurat e privatizimit të banesave dhe të objekteve të kthyera në fond banese të paprivatizuara”. Qëllimi i këtij vendimi është finalizimi i procedurave të privatizimit të objekteve të paprivatizuara për: Banesat e ndërtuara me fondet publike nga Enti Kombëtar i Banesave, […]