Service premises for sale in Librazhd

11.12.2020

The National Housing Authority offers for sale 5 service units, located on the ground floor of an 8-storey residential building and 35 apartments, near the street “Hajdar Bllashmi”. The initial value is 36,667 (thirty six thousand six hundred sixty seven) ALL / VAT excluding. Method of payment: Immediate payment of 20% of the value of the auction completion, which will be paid by the bidder before entering into the contract. -The remaining amount of the contract value (after immediate payment of 20%), will be liquidated every 6 (six months in equal installments for a period of 2 years). The deadline for submission of applications for participation date 16.01.2018, at 11:00.

Njësi Shërbimi

Tab content goes here…

Siperfaqet

Lokali Sip.shfrytëzimi në m2

Njësia 1   68.5 m2

Njësia 2   56.5 m2

Njësia 3   49 m2

Njësia 4   63 m2

Njësia 5    91.2 m2

Totali i sip të lokalit në katin përdhe 328.2 m2

Autoriteti shitës

Enti Kombëtar i Banesave, Rruga “Kavajës”, ndërtesa nr,80, hyrja 1, kati 5 (ish shtëpia botuese “Naim Frashëri), Tiranë, Tel: +355 42 227 796, email:info@ekb.gov.al

Arkitektura

Banesë tip 83/5, 8 kate është e thjeshtë, një arkitekture banimi me një fasadë me suva dhe bojë plastike. Banesa është e paisur me ashensor. Kati përdhe është një kat me 5 njësi shërbimi, për të cilin, punimet e rifinitures si shtresa, suvatime e bojatisje, dyer e dritare janë kryer me cilësi. Dyshemeja e katit përdhe është e hidroizoluar me dy shtresa guajn dhe e shtruar me pllaka qeramike cilësi e parë.
Për katin përdhe lokal sherbimi janë realizuar hyrjet e daljet me rampa të veçanta.
Shkallët janë veshur me pllaka mermeri.

5320 Total Views 13 Views Today