Kostot e ndertimit Viti 2006

Kostot e ndertimit Viti 2006


pdfUDHEZIM

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik.
2. Projektit.
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik.
4. Lejes së ndërtimit.
5. Truallit.
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

Kosto-2006-tab

Kosto-2006-graf2

6930 Total Views 10 Views Today