Kostot e ndertimit Viti 2007

Kostot e ndertimit Viti 2007


pdfUDHEZIM

KOSTO MESATARE E NDËRTIMIT PËR VITIN 2007

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik.
2. Projektit.
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik.
4. Lejes së ndërtimit.
5. Truallit.
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

Kosto-2008-tab

Kosto-2008-graf

7968 Total Views 2 Views Today