Banesë në ndërtim, Pukë

15.10.2019

  • Objekti : Bllok banesash sociale me kosto të ulët dhe efiçencë energjie me 2 kate + papafingo, me 24 apartamente


    Adresa : Pukë


    Afati i ndërtimit: 280 ditë


    Faza: Në proces kolaudimi

6702 Total Views 2 Views Today