Home

 •  Rreth EKB

  Enti Kombëtar i Banesave është institucion me vetfinancim, në varësi të Ministrisë së Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit i pajisur me personalitet juridik, i krijuar për një kohëzgjatje të pacaktuar me Vendim të Këshillit të Ministrave

  — Lexo Më Shumë

 •  Projektet

  Banesat me kosto të ulët nuk do të thotë banese me cilësi të ulët. Përkundrazi: Ofrimi i banesave me cilësi më të mirë se banesat që shiten në tregun privat – ky është qëllimi ynë!

  — Lexo Më Shumë

 •  Banesa Në Shitje

  Banesa me eficiencë energjie, me cilësi më të mirë se tregu dhe cmim të barabartë me koston e ndërtimit

  — Lexo Më Shumë

Të reja

 

 

Partnerët

 • small_mf

 • bkt

 • images

 • abi-bank

 • logo

 • RaiffeisenBankLogo

840025 Total Views 322 Views Today