Njësi shërbimi në shitje, Librazhd

09.10.2018

 • Objekti Librazhd, një kat njësi shërbimi

  Objekti : Banesë tip 83/5 e adaptuar, 8 kat me 35 apartamente dhe 1 kat njësi shërbimi
  Adresa : Rr. “Hajdar Blloshmi” Librazhd
  Faza: Në shitje 5 njësi shërbimi

 • Vendodhja e Objektit 83/5, Librazhd

 • Sipërfaqja e njësive të shërbimit si më poshtë:

  Njësia e shërbimit nr.168.5 m2
  Njësia e shërbimit nr.256.5 m2
  Njësia e shërbimit nr.349 m2
  Njësia e shërbimit nr.463 m2
  Njësia e shërbimit nr.591.2 m2
  Çmimi i shitjes45.833 lekë/m2 pa TVSH
13256 Total Views 2 Views Today