Burrel

26.05.2022

 • Objekt: Objekt banimi dhe shërbimi 6-katësh, 25 apartamente, 1  kat nën tokë.


  Adresa: Rr. “Kuvendi Dukagjinit”

   

   

   


  Afati ndërtimit: 480 ditë


  Faza: Po punohet me armaturën e hekurit të kolonave kat i parë banim.

   

   


   

   

   

2062 Total Views 2 Views Today