Vlorë 2

24.01.2022

 • -Objekti  banimi 1. 8-kate, 40 apartamente.

  -Objekt banimi 2. 8-kate, 40 apartamente.


   

  Adresa: Ish-Frigoriferi, Vlorë

   


  Afati ndërtimit: 400 ditë


  Faza: Në objektin 1 punohet me hekurin e soletës në kuotën 6.12(m) .

              Në objektin 2 ka përfunduar lidhja e hekurit deri në kuotën 6.12(m) dhe po punohet për vendosjen e            armaturës së derrasës për betonim.

   


   

   

4128 Total Views 2 Views Today