Banesë në ndërtim, Korçë

25.09.2019

  • Objekti : Banesë 6 kat + 1 kat nëntokë me kosto të ulët dhe efiçencë energjie, Godina Nr.1, me 18 apartamente


    Adresa :  Korçë


    Faza: Ka përfunduar shitja e 18 apartamenteve me kosto të ulët dhe efiçiencë energjie. Në shitje njësitë e shërbimit.


     

14226 Total Views 2 Views Today