Kostot e ndertimit Viti 2011

Kostot e ndertimit Viti 2011


pdf Udhëzimi

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik.
2. Projektit.
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik.
4. Lejes së ndërtimit.
5. Truallit.
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

Kosto-2011-tab

Kosto-2011-graf

 

 

15884 Total Views 8 Views Today