Maliq

13.09.2021

 • -Objekt banimi 6-katësh me një kat njësi shërbimi , 27 apartamente, 1 kat parkim.


  Adresa:  Maliq

   

   


  Afati: 300 Ditë


  Faza: Po punohet me instalimet elektrike dhe hidraulike, suvatimet e brendshme dhe fino si dhe nivelimet e dyshemeve. Vazhdon veshja me kapot ku deri tani kanë përfunduar 2 anë fasade.

   


   

   

   

764 Total Views 8 Views Today