Tropojë

28.07.2021

 • -Objekt. Objekt banimi dhe shërbimi 6-katësh, 25 apartamente, 16 parkime.


  Adresa: Rr. “Jah Salihi”

   

   

   


  Afati ndërtimit: 365 ditë


  Faza: Ka përfunduar karabinaja e katit nëntokë, hidroizolimi dhe betonimi i kolonave të koutës 0.00.

   

   


   

   

   

587 Total Views 2 Views Today