Kostot e ndertimit Viti 2008

Kostot e ndertimit Viti 2008


pdfUDHEZIM

KOSTO MESATARE E NDËRTIMIT PËR VITIN 2008

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik.
2. Projektit.
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik.
4. Lejes së ndërtimit.
5. Truallit.
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

Kosto-2008-tab

Kosto-2008-graf

6624 Total Views 8 Views Today