Kostot e ndertimit Viti 2013

Kostot e ndertimit Viti 2013


pdf Udhëzimi

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik
2. Projektit
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik
4. Lejes së ndërtimit
5. Truallit
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

Kosto-2013-tab

Kosto-2013-graf

 

16908 Total Views 6 Views Today