Kostot e ndertimit Viti 2005

Kostot e ndertimit Viti 2005


pdf  UDHEZIM

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik.
2. Projektit.
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik.
4. Lejes së ndërtimit.
5. Truallit.
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

10550 Total Views 2 Views Today