Kostot e ndertimit Viti 2010

Kostot e ndertimit Viti 2010


pdf Udhëzimi

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik.
2. Projektit.
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik.
4. Lejes së ndërtimit.
5. Truallit.
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

Kosto-2010-tab

Kosto-2010-graf

 

 

 

15226 Total Views 2 Views Today