Delvinë

10.02.2022

 • -Objekt: Objekt banimi 6-katësh, 30 apartamente.


  Adresa:  Rr.” Nazif Hadëri”

   


  Afati: 480 Ditë


  Faza: Po punohet për armaturën dhe muraturën b/a të bodrumit.

   


   

   

   

2221 Total Views 4 Views Today