Kostot e ndertimit Viti 2016

Kostot e ndertimit Viti 2016


pdfUDHËZIM Nr. 3, datë 28.12.2016

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik
2. Projektit
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik
4. Lejes së ndërtimit
5. Truallit
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

 

kosto 2016

52494 Total Views 2 Views Today