Kostot e ndertimit Viti 2014

Kostot e ndertimit Viti 2014


pdf Udhëzimi

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik
2. Projektit
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik
4. Lejes së ndërtimit
5. Truallit
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

16748 Total Views 2 Views Today