Kostot e ndertimit Viti 2015

Kostot e ndertimit Viti 2015


pdf UKM 4 dt. 30.09.15 Kosto mes.ndert.banesave 2015

Në këtë vlerë të kostos mesatare nuk janë përfshirë vlerat e:
1. Rrjetit inxhinierik
2. Projektit
3. Studimit gjeologjik dhe sizmik
4. Lejes së ndërtimit
5. Truallit
6 .Shpenzime operacionale te EKB 4%

kosto2015

grafiku i kostos

30753 Total Views 2 Views Today