Vlorë 1

03.06.2021

 • -Objekti  banimi 1. 7-kate,35 apartamente,1 kat shërbim.

  -Objekt banimi 2. 7-kate,35 apartamente,1 kat shërbim.


   

  Adresa: Ish-Frigoriferi, Vlorë

   


  Afati ndërtimit: 365 ditë


  Faza: Veshje fasade me polesterol+grafiato dhe punime cilësore, eficencë energjie.

   

   


   

   

   

342 Total Views 2 Views Today