Ankande

 • Shiten mjedise shërbimi në Korçë 2

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shtije 14 garazhe dhe 7 njësi shërbimi të ndodhur në objektin e banimit 6 katësh në rrugën “Boris Plumbi” dhe rrugën “Kenedi”, në një zonë në zhvillim e pozicion mjaft të favorshëm në qytet. Ky objekt novator banimi dhe shërbimi është një shembull pozitiv për efiçiencën e energjisë në […]

 • Shiten mjedise shërbimi në Tiranë

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 2 njësi shërbimi në objektin e banimit me 54 apartamente në rrugën “Gjergj Legisi”, Laprakë. Një zonë urbane të zhvilluar dhe me një pozicion të përshtatshëm për zhvillimin e aktiviteteve tregëtare. Vlera fillestare është 33.333 (tridhjetë e tre mijë e treqind e tridhjetë e tre) lekë/m2 pa TVSH. […]

 • Shiten garazhe në Gramsh

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 12 garazhe, të ndodhura në katin përdhe të godinës me 8 kate  në qytetin e Gramshit . Vlera fillestare e ankandit është 22.632 (njëzet e dy mijë e gjashtëqind e tridhjetë e dy lekë) m2. ”12 (dymbëdhjetë) garazhe me sipërfaqe përkatëse: nr.1=32.49 m2; nr.2=33.28 m2; nr.3=33.07 m2; nr.4=32.5 m2; […]

 • Shiten garazhe në Korçë

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 3 (tre)  garazhe në godinën Nr.1 me 6 kate në rrugën “Boris Plumbi” dhe rrugën “Kenedi”, në një zonë në zhvillim e pozicion mjaft të favorshëm në qytet.     3(tre) garazhe përkatësisht me sipërfaqe: nr.2=18.80 m2; nr.3=20 m2;  nr.5=60.20 m2.     Vlera fillestare e ankandit për garazhet […]

 • Shiten mjedise shërbimi në Vlorë

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 8 njësi shërbimi në objektin e banimit 8 katësh dhe  1 kat parkimi nën tokë, në zonën e ish frigoriferit Vlorë, Lagjia Kushtrimi, rruga Trasballkanike. Ka një kuotë deri në 2 m mbi nivelin e detit, terreni është i sheshtë dhe pjerrësia bie lehtësisht drejt jugut ku shkarkon në det në kuotën 0.00. […]

 • Shiten mjedise shërbimi në Librazhd

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 4 njësi shërbimi, të ndodhura në katin përdhe të objektit të banimit 8 katësh dhe 35 apartamente, në afërsi të rrugës “Hajdar Blloshmi”. Mungesa e ambienteve të shërbimit në këtë zonë favorizon mundësi për zhvillimin e aktiviteteve tregëtare. Mënyra e pagesës:Njësia e shërbimit me sipërfaqe 68.5 m2 vlera […]

 • Shiten mjedise shërbimi në Fier

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 3 njësi shërbimi në objektin e banimit 8 katësh me 35 apartamente në Lagjen “16 Prilli”, rruga “Kujtim Ajaci”. Në një zonë me ndërtime të reja dhe e pozicionuar afër rrugës kryesore, këto njësi shërbimi i japin një dimension tregëtar mjaft të nevojshëm. Vlera fillestare të ankandit janë: […]

 • Shiten mjedise shërbimi në Kavajë

  Enti Kombëtar i Banesave ofron për shitje 3 njësi shërbimi, të ndodhura në katin përdhe të godinës së banimi me 8 kate me 35 apartamente në zonën e ish-Rezervave të Shtetit. Pozicioni i favorshëm në raport me rrugën dhe vendndodhja në një zonë urbanistike në zhvillim e sipër, janë dy avantazhe për zhvillimin e çdo […]

21048 Total Views 2 Views Today