Banesë në ndërtim, Gramsh

05.08.2020

 • Objekti: Objekt banimi dhe shërbimi 8-katësh, 35 apartamente, 8 dyqane

   


   

  Adresa: Lagjia “Sporti”

   


  Afati i ndërtimit: 400 ditë


  Faza: Veshje fasade me polesterol+lyerje dhe punime rifiniture të brendshme dhe të jashtme.


   

   

2344 Total Views 2 Views Today