Korçë, Godina Nr.2, me 56 apartamente

25.09.2019

  • Objekti : Banesë 8 kat + 1 kat nëntokë me kosto të ulët dhe efiçencë energjie, Godina Nr.2, me 56 apartamente


    Adresa : Korçë


    Afati i ndërtimit: 450 ditë


    Faza: Është mundësuar pajisja me certifikatë pronësie dhe jemi në pritje të miratimit të listës së familjeve përfituese nga Këshilli Bashkiak Korçë.


     

4696 Total Views 2 Views Today