Banesa dhe njësi shërbimi në shitje, Kavajë

25.09.2019

 • Vijojnë shitjet e banesave me kosto të ulët dhe e 3 njësive të shërbimit

   


   

   

  foto_objekti_kavaje

  Objekti : Banesë tip 83/5 e adaptuar, 8 kat me 35 apartamente dhe 1 kat njësi shërbimi

  Adresa : Kavajë

  Faza: Në shitje ende 5 apartamente dhe 3 njësi shërbimi. Aktualisht jemi në pritje të miratimit të listës rezerve nga Këshilli Bashkiak.

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë

   


   

Vendodhja e Objektit 83/5, Kavajë, Lagjia nr.2, Rruga “Ceno Kavaja”.

Vendodhja e Objektit 83/5, Kavajë, Lagjia nr.2, Rruga “Ceno Kavaja”.

10528 Total Views 2 Views Today