Banesa në ndërtim Vlorë

05.08.2020

 • -Objekt banimi dhe shërbimi 8 kate, me 35 apartamente dhe garazhd


  -Objekt banimi 8 kate, me 40 apartamente dhe garazhd

   


  Adresa: Ish-Frigoriferi, Vlorë


  Faza: Punime betonarme në kollonat soletë, kuota 0.0 Mure betonarme të parkimit në katin nëntokë

   

   


   

   

   

1528 Total Views 2 Views Today