Inspektojmë punimet në objektet Kukës,Has,Tropjojë.

19.05.2021

Drejtori i Përgjithshëm i Entit Kombëtar të Banesave, z.Stefan Çipa ka zhvilluar një vizitë në objektet e ndërtimit i shoqëruar me përfaqësues të EKB-së dhe të firmave për të parë nga afër ecurinë e punimeve për realizimin e banesave me kosto të ulët.
Aktualisht punimet po vijojnë me ritëm të përshpejtuar, në mënyrë që brenda këtij viti këto banesa të jenë gati për t’iu dorëzuar Bashkive respektive me qëllim strehimin e familjeve të pastreha.
 
 
792 Total Views 2 Views Today