Ecuria e objektit Maliq

08.06.2021

Me Drejtorin e Përgjithshëm të Entit Kombëtar z.Stefan Çipa dhe Kryetarin e Bashkisë Maliq z.Gëzim Topçiu inspektuam ecurinë e punimeve që po kryhen për ndërtimin e objektit 6-katësh në Bashkinë Maliq.

Objekti i banimit, i cili do të ketë 27 apartamente dhe një kat njësi shërbimi, është një investim i ndërrmarrë nga Enti Kombëtar I Banesave me fondet e veta.

Aktualisht punimet po vijojnë sipas përcaktimeve të grafikut të punës në mënyrë që brenda këtij viti ky objekt të jetë ne dispozicion për familjet e pastreha. 

Foto Galeri

 

748 Total Views 4 Views Today