Njësi shërbimi në shitje, Lushnje

17.10.2018

 • Objekti Lushnje, një kat njësi shërbimi

  Objekti : Banesë tip 83/5 e adaptuar, 8 kat me 38 apartamente dhe 3 njësi shërbimi
  Adresa : Lagjia “Gafur Muça” Lushnjë
  Faza: Në shitje 3 njësi shërbimi

 • Sipërfaqja e njësive të shërbimit si më poshtë:

  Njësia e shërbimit nr.149.8 m2
  Njësia e shërbimit nr.258.2 m2
  Njësia e shërbimit nr.332.7 m2
  Çmimi i shitjes40.000 lekë/m2 pa TVSH
 • Vendodhja e Objektit 83/5, Lushnje
  Rruga “Vath Koreshi”, Lagja “Gafur Muca”, Prane ndërtesës se Pasurisë Publike, Lushnje

9256 Total Views 2 Views Today