Vijon puna intesivisht për realizimin e objekteve në qytetet Kukës, Has, Tropojë.

16.09.2021

Drejtori i Përgjithshëm i Entit Kombëtar të Banesave , z.Stefan Çipa së bashku me përfaqësues të EKB-së dhe përfaqësues të shoqërive respektive kanë inspektuar në objektet e ndërtimit.
 
Theksi është vendosur në përshpejtimin e punimeve me qëllim vënien në dispozicion të banesave për familjet e pastreha sa më shpejt.
 
Numri i apartamenteve në investimet e reja që janë në process janë:
 
Kukës 70 apartamente
 
Tropojë 25 apartamente
 
Has 35 apartamente
 
1329 Total Views 4 Views Today