EKB, 30 vite bashkë

Disa momente nga eventi i organizuar në kuadër të krijimit të 30 vjetorit të Entit Kombëtar të Banesave, ku pati pjesëmarrje nga përfaqësues të pushtetit qëndror dhe vendor, institucione publike dhe private si dhe përfaqësues të agjensive simotra të strehimit në Europë.

Foto Galeri 

816 Total Views 4 Views Today