Investimi i ri në Shkodër

Partneritet për zhvillimin e strehimit social.

Drejtori i Përgjithshëm Z. Stefan Çipa në takimin e zhvilluar me Kryetarin e Bashkisë Shkodër Z. Benet Beci si dhe përfaqësues të tjerë nga institucionet respektive diskutuan dhe dakordësuan mbi fillimin e një projekti të ri investimi në këtë qytet për ndërtimin e banesave me kosto të ulët.
Nga palët u inspektua edhe trualli i zgjedhur nga Bashkia Shkodër. Truall ky i cili do ti ofrohet Entit Kombëtar të Banesave për kryerjen e këtij investimi, që do të ndikojë në zbutjen e problematikave të strehimit në këtë qytet.

 

 

1020 Total Views 2 Views Today